Wednesday, June 24, 2009

Nisa' Team Building Negeri di KIAS, Jerantut.

Gambar 1 : Perjumpaan semua Ketua2 Nisa' Kawasan bersama AJK Unit masing2 untuk membincangkan takwim 2009/2010, strategi dan penyelesaiannya..Gambar 2 : Aktiviti brainstorming ukhuwah sesama pimpinan dari kawasan yang berbeza.Gambar 3 : Gaulan Ukhuwah
Gambar 4 : Langkah dimulakan dengan mencari pasangan masing2 berdasarkan pembayang dari tulisan kertas2 ukhuwah.Gambar 5 : Bertemu akhirnya dengan pembayang yang merumitkan!"Saya sayang awak!"Kata kunci untuk menamatkan pencarian.
Gambar 6 : Tayangan multimedia mengenai sekumpulan gajah dan seekor anak gajah.Sungguh mengharukan...

Gambar 7 : Wakil pimpinan Kuala Krau membentangkan laporan kawasan mereka.

Gambar 8 : Tidak ketinggalan Ketua Nisa' Kawasan Kuantan melontarkan pandangan dan membentangkan laporan terkini beserta perancangan.

Gambar 9 : Team Building dipengerusikan oleh Ketua Nisa' Negeri Pahang.
Gambar 10 : Timbalan Nisa' Negeri selaku Ketua Nisa' Bentong tidak ketinggalan memberikan semangat kepada pimpinan2 kawasan.Diakhiri dengan Doa Qunut Nazilah..

Note : Team Building yang dijalankan selama sehari suntuk di KIAS, Kg Temin, Jerantut dihadiri oleh 11 wakil pimpinan kawasan ( Kuantan, Temerloh, Paya Besar, Pekan, Kuala Krau, Rompin, Raub, Maran, Jerantut, Indera Mahkota, Bentong ).Agenda khas membincangkan takwim kawasan masing2, usrah, strategi, perancangan semasa dan penyelesaiannya.Juga diadakan motivasi kepada pimpinan untuk lebih giat mengaktifkan komuniti setempat. InsyaAllah.. AYUH MUJAHIDAH SEJATI!! SIAPA SANGKA TANGAN YANG MENGHAYUNKAN BUAIAN, MAMPU MEMIMPIN MASYARAKAT SETEMPAT DENGAN WADAH ISLAMIYYAH! INSYAALAH! TAKBIR!! ALLAHUAKBAR!

Created by : Tohirahsufi@yahoo.com

No comments: